Foredrag:
En fremmed kommer til byen

 
 

Muntrer historier om det gode kulturmøde

Tankevækkende og morsomme historier om det gode kulturmøde, som det har fundet sted siden 1960'erne, og som jeg i foredraget bruger til at forklare, hvordan vi i dag bliver bedre til at leve i en flerkulturel brydningstid.

”Danskerne findes i mange modeller, og stadig kommer der nye til,” digter Ebbe Kløvedal Reich i en højskolesang.

For mig er en dansker et gadekryds, der siden oldtiden er blevet formet i mødet med det fremmede.

Der er altid ankommet fremmede, der forstyrrer os og forandrer os. I landsbyen kom tilflytteren. I storbyen kom fremmedarbejderen. I den globale landsby kommer de mest uventede. Med jævne mellemrum må vi derfor minde hinanden om, hvem vi er, og hvordan og hvorfor vi hører sammen. I disse år skal vi lære at høre sammen på nye måder.

Foredraget er ikke et fagligt indlæg om indvandring og integration, men en fortælling - en række  tankevækkende og morsomme historier om det gode kulturmøde, som det har fundet sted siden 1960'erne, og som jeg i foredraget bruger til at forklare, hvordan vi bliver bedre til at leve i en flerkulturel brydningstid, hvor kulturmødet er blevet en del af hverdagen.

 
 
Erik Lindsø har samlet historier op, der styrker troen på det bedste i kulturmødet. På munter vis giver han konkrete anvisninger på, hvordan vi knækker kulturelle koder. Forrygende aften. Intet mindre
— JyskeVestkysten

Ønsker du at høre mere om foredraget eller booke mig?

...så udfyld formularen her. Så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Dit navn *
Dit navn