Der er nu noget ved livet, man ikke finder andre steder

derernunpget.jpg
 

Køb bogen:

Pris: 250 kr. + forsendelse.
Bestilling: erik@folkeakademiet.dk

 
 

 I "Der er nu noget ved livet, man ikke finder andre steder" er de der alle sammen: De langtidsskuffede. Mændene, der er faldet lidt af på den. Nedrakkerne. Levebrødspessimisterne. Dem, der gør verden til et alvorstungt, livstrættende sted at være. Men heldigvis er de ikke alene!
 
For Erik Lindsøs livsbetragtninger rummer al den livsoptimisme, som ingen kan leve uden. Her går man på opsøgende virksomhed efter glæden. Her tager man imod de danse, man bliver budt op til. Her modtager man livet som en gave – og husker at pakke den ud. Og her mødes man af en varme, der gør glad.

"Der er nu noget ved livet, man ikke finder andre steder" er Erik Lindsøs bud på, hvor man finder det gode liv - i hverdagen, i digtene, i sangene, i fællesskabet med andre.

Anmelderne skrev:

Bogen er fra ende til anden en lovprisning af det liv, vi deler med hinanden. Man har svært ved at sidde og glo ud i luften, når man har læst den: Se nu at komme i gang med at leve!
- Dansk Kirketidende

Ethvert spørgsmål, jeg stiller, besvarer han med et citat. Han citerer frit Marquez, Grundtvig, Kierkegaard, Johannes V. Jensen, Søren Ulrik Thomsen m.fl. Faktisk kan den mand flere digte og sange udenad end de fleste. Og for ham er de helt nødvendige, når man vil forstå det elskværdige ved livet.
- Vita, Danmarks Radio P1

Lindsø er forfriskende utidssvarende i sin insisteren på poesien og sangen som bærende elementer på vejen til en større livsglæde … Man bliver rørt af fortællinger om børns møde med døden og måden at omgås den på. Og man ler med på Storm P’s skæve hverdagsbetragtninger, der åbenbarer poesien i det ordinære.
- Kristeligt Dagblad

Lindsø har en særlig evne til at fiske tankevækkende og fornøjelige historier op af både hverdag og andres fortællinger … en letlæst og ikke-teoretisk og fornøjelig indføring i en grundlæggende grundtvigsk tilgang til livet, kærligheden og glæden, som for Lindsø og Grundtvig er et og det samme.
- Friskolebladet

Erik Lindsø er en glad mand. Og han er en belæst mand … frejdigt lader han Storm P.’s fluer baske rundt mellem Grundtvigs bragesnak, Henrik Ibsens ideale krav til mennesket, H.C. Andersens flygtige lykke og Dostojevskijs bindstærke romaner.
- Berlingske Tidende

En livsbekræftende og velfortalt visdomsbog … til at blive i godt humør og klog på livet af. Bibliotekernes lektørudtalelse Det er en bog med livsglæde, skæve vinkler og appetit på livet … med refleksioner, der pirrer nysgerrigheden … som at tøve et øjeblik
- Udfordringen